Sven Ratzke

Homme Fatale

Kaartverkoop is gestart!

EXTRA VOORSTELLING! Zaterdag om 22.00 uur in de Stadsvilla. Kaarten zijn alleen op het terrein te koop, dus niet online. De kaarten voor de voorstelling van 20.30 uur zijn online niet meer te koop maar op het terrein zijn nog wel kaarten! De allereerste try-outs van Ratzke’s gloednieuwe show/ Kortere Festival Versie. Sven komt al jaren op SonsbeekTheaterAvenue en de shows zijn altijd uitverkocht. Wees er op tijd bij dus!

Is het altijd de femme die fataal is en de man verleidt en in het ongeluk stort? Sven Ratzke draait het om en zet juist de fatale en raadselachtige man - rebellen, buitenbeentjes, oplichters, duivels en hartendieven - centraal in zijn nieuwe programma HOMME FATALE.

De Nederlands-Duitse theatersensatie Sven Ratzke heeft wereldwijd een grote schare fans en recensenten overtuigd met zijn spannende shows vol absurde verhalen en steengoede muziek. Hij speelt voor uitverkochte zalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen. ‘Sven Ratzke is a must-see’ schreef New York Press en ‘Allemachtig, wat een entertainer’ vulde de Volkskrant aan.

Voor HOMME FATALE vroeg hij de beste singer-songwriters van dit moment om nummers te schrijven: Rufus Wainwright, Lisa Hannigan, Dez Mona en Fay Lovsky. Filmische verhalen op muziek over de homme fatale in al zijn facetten. Verleidelijke songs waarin Ratzke meer dan ooit de popsound opzoekt: de ene keer met een bruisende beat, dan weer als intieme chanson. En zoals altijd in glamorous outfits en begeleid door zijn virtuoze band.

Limelight Magazine*****: ‘Cabaret at its finest!’
Theaterkrant****: ‘Ratzke is een cabaretgrootheid’  
Theaterguide, Australia*****: ‘This is cabaret at its best, with a performer at his greatest’
De Telegraaf: ‘Sven Ratzke lijkt voor de schijnwerpers geboren, met de bühne als zijn natuurlijke habitat. Een rasentertainer.’
Berliner Morgenpost*****: ‘Ratzke is een taboebreker, een zinderende diva die met zijn indrukwekkende stem alles kan zingen.’  

SPIEGELTENT:

Op donderdag 24 augustus treedt Sven Ratzke nogmaals op in de Spiegeltent. De speciale avond start om 20.00 uur en er zijn reeds kaarten in de voorverkoop (zie link hierboven). Introdans zal ook een optreden verzorgen op deze avond.
Prijs: €15,-
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Spiegeltent
 


soort: cabaret muziektheater theater
speeltijden: do t/m za 19:00 en 20:30 en 22.00 u - zo 17:00 en 20:00 u. Op donderdag 24 augustus een speciaal optreden van Sven Ratzke in de Spiegeltent vanaf 20.00 uur.
prijs: €11,-
website: sven-ratzke.com
lokatie: 51 Stadsvilla Sonsbeek