Stan Geurts

APPARATUS

Welkom in het Paradijs. Een wereld waar terrorisme niet bestaat. Waar er geen oorlogen woeden en we allemaal een touwtje door de brievenbus hebben hangen. Hier leven Adam en Eva, samen in eeuwig geluk. Maar is de mens alleen maar geschapen om gelukkig te zijn? Is voorspoed en welvaart het enige waar we naar op zoek zijn?
APPARATUS is een nieuwe opera op locatie, die gaat over geluk. Want staat gelukkig zijn gelijk aan leven?

Stan Geurts
Met deze voorstelling studeert Stan Geurts af als regisseur en componist. Stan liep stage als regie-assistent bij ‘Into The Woods’ en ‘Wozzeck’. Hij profileert zich als regisseur en componist van modern muziektheater, dat op de rand ligt tussen opera en musical.

Anne Wielink
Anne Wielink studeert met deze voorstelling af als muziektheater-actrice en zangeres. Anne liep stage bij de voorstelling 'Wij gaan op berenjacht' van Sonnevanck en Silbersee. Op dit moment speelt ze de rollen van Ada en hofdame Angela in de musical 'Soldaat van Oranje'. Ook is Anne te horen op de luister-CD van de musical 'Voltooid verleden tijd' en treedt ze regelmatig op als soliste bij verschillende orkesten.
 


soort: muziektheater
duur: 50 minuten
doelgroep: 12+
speeltijden: vrij t/m zon 14:00, 19:00 uur
prijs: €5,-
website: www.stangeurts.nl
lokatie: 32