OnderStroom

En ze leefde nog lang en gelukkig...

Op het kruispunt van cabaret, toneel en muziektheater ontmoeten snaren, toetsen en twee lijven elkaar. Er ontstaat een uit het hart gegrepen verhaal, dat grof en teder, lachwekkend en dramatisch, absurdistisch en herkenbaar is.
De grootste angsten die wij mensen hebben in relaties, zijn angsten van verstikking en controleverlies. Hoe bang zijn we om afgewezen te worden en ons over te geven aan de ander. Onze tegenstrijdige verlangens maken het menselijk drama nog groter; We zoeken naar aansluiting maar hebben ook de behoefte aan ruimte en individualiteit. Dit is de grote kosmische grap… het ultieme recept om in een enorme spagaat te belanden en genoeg voer voor een heerlijke en absurde voorstelling!

Tekst, spel en muziek: Mirjam van den Bogaard en Izak Boom

Mirjam is theatermaker, actrice en dramadocent en heeft gestudeerd aan de Academie voor Theater in Tilburg. Naast maatwerk theateropdrachten voor opdrachtgevers zoals de EU en vele instellingen en scholen maakt ze kleinkunstvoorstellingen die ze speelt in kleine zalen en op festivals.
Izak is componist, multi-instrumentalist en liedschrijver. Hij speelt piano, gitaar, mandoline, banjo, accordeon en ukelele. Hij werkte o.a. in dienst van Youp van ’t Hek, de Berini’s, Harry Sacksioni en Liesbeth List.

www.izakboom.nl
 


soort: muziektheater
duur: 30 minuten
doelgroep: 12+
speeltijden: don t/m zon
prijs: €5,-
website: www.mirjamvandenboogaard.nl
lokatie: 9 theaterwagen 1