The Amazing Lestica Story

 “Het enige dat is overgebleven van de bizarre Amerikaanse performers van circus 'Lestica', is een koffer vol foto's, vieze kleding en zeldzaam filmmateriaal. Lestica was een circus dat zo onalledaags was, dat het eigenlijk geen circus mocht heten.
 
Filmregisseur Marco Grandia en acteur Huub Smit brengen deze vreemde show van optimisten, waaghalzen, oplichters, en verloren zielen weer tot leven.
Zie de man met het bizonhoofd, de glasslager, de meest erotische slurf van Noord Amerika en nog veel, veel meer!  Circus Lestica herrijst uit de as van het Wisconsin uit 1936.

Nederlands/Engels gesproken.

 

Marco Grandia (Rotterdam, 1974) werkt sinds 1998 als film regisseur en regisseerde vele tv commercials voor internationale klanten met bekende voetballers zoals o.a. Lionell Messi, Cristiano Ronaldo, David Beckham en vele anderen. Marco heeft 3 prijswinnende korte films gemaakt tijdens het 48 hours filmproject. De laatste, genaamd “Unforgettable” won internationaal verschillende prijzen: Beste film, Beste regie, Beste script en Beste kleding. Hobbymatig is Marco de laatste 20 jaar intensief bezig met magie en illusionisme en werkte hij mee aan diverse shows op festivals.

Huub Smit (Eindhoven, 1978) is als acteur bekend van veel Nederlandse films en tv-series waaronder: Penoza, Popoz, Bro’s before Ho’s, Wolf, New Kids Nitro en New Kids Turbo. In deze laatste films vertolkte hij de hoofdrol van Richard Batsbak.
Naast film en series, heeft Smit tussen 2003 en heden in verscheidene theater - voorstellingen gespeeld en was hij te zien in diverse voorstellingen op theaterfestival Boulevard.

Joske Koning (Den Haag, 1989) studeerde in 2011 af aan de acteursopleiding van Toneelacademie Maastricht. Na haar afstuderen volgde ze T.I.M.E. de master muziektheater van het Koninklijk Conservatorium en de Veenfabriek.
Sinds haar afstuderen in 2014 maakt en speelt Joske in diverse voorstellingen. In 2014 & 2015 was Joske te zien in de Parade voorstelling Lucky Me +18 van Eddie's Kammerspiele.
Joske speelt, zingt, danst en schrijft, en maakt theater op het snijvlak van muziek en theater.

Sander Ivo van Driel (Blerick 1983) Fantast, Verwonderaar, Sfeermaker.
Sinds 2007 is Sander Ivo actief in het veld van film, theater, performance en muziek.
Interactie en improvisatie staan hoog in het vaandel bij elke creatie. Sander Ivo neemt je graag mee zijn alledaagse droomvluchten waar romtiek en surrealisme het hoogtij vieren.

 

 

 

 


soort: theater
duur: 45 minuten
doelgroep: 8+
speeltijden: don, vrij, zat 15:00, 17:00, 19:00, 21:00 - zon 14:00, 16:00, 18:00, 20:00
prijs: €10,-
website: www.facebook.com/lestica
lokatie: 1