Roovers & van Leeuwen en Beperkt Houdbaar

POSTtheater

Dubbelvoorstelling

ROOVERS & VAN LEEUWEN
Absurd tekstcabaret

Meeuw Roovers en Robert van Leeuwen bouwen op om af te breken en niemand weet precies waar de ene sketch begint en waar de andere ophoudt. Zelfs zij niet.

Als cabaretduo dagen ze elkaar en hun publiek uit in een achtbaanrit vol absurditeit en keiharde schakels waarin verschillende werelden samen lijken te komen en alles opeens aan de hand kan zijn.

In 2015 studeerden Roovers & van Leeuwen af aan de Koningstheateracademie en wonnen in datzelfde jaar het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Daarnaast stonden zij in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2015.

“Met hun absurdistische benadering en onverwachte wendingen weet het duo Roovers en van Leeuwen het publiek te boeien. Hun timing is vanavond erg sterk, en het geheel zit strak en professioneel in elkaar.” - Juryrapport van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival:
 

BEPERKT HOUDBAAR
Improcabaret

Bij Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles er op en er aan. Álles. Meerdere verhaallijnen, een stuk of twintig personages, en aan het einde komt alles bij elkaar. Iedere avond is dus uniek, en jij bepaalt mee waar het verhaal over gaat! Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is, een matador op skivakantie of twee exen op Mars: Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van. Winnaars van het NK Improvisatietheater 2018!

Beperkt Houdbaar bestaat uit cabaretier Andries Tunru (o.a. winnaar publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival en Persoonlijkheidsprijs Cameretten) en acteur Stefan Hendrikx (o.a. bekend van Alpacas, Hufterproef en Spuiten en Slikken). Ze worden begeleid door pianist Joep Hullegie.

 


soort: cabaret
duur: ca. 2 x 20 minuten
doelgroep: 12+
speeltijden: vrij en zat 17:00
prijs: €10,-
website: www.posttheater.nl
lokatie: 12 Theatertent op het Basketbalveld