Victor Luis van Es & Nabil

POSTtheater

Dubbelvoorstelling Stand-up / Cabaret

VICTOR LUIS VAN ES

In 2016 stond Victor Luis van Es in de finale van het Cameretten festival met zijn programma ‘Zichtbaar’. De Volkskrant zei hierover: “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.”.

Victor is vast lid bij de oudste comedy club van Nederland, het Comedy Café Amsterdam. In 2015 won hij de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, datzelfde najaar werd hij door Javier Guzman gevraagd als voorprogramma voor de Sinterklaas Conference. In 2013 stond hij op Lowlands en was hij te zien op RTL4 bij de Comedy Factory als talent.

NABIL

Nabil Aoulad Ayad werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk en is inmiddels een veelzijdige cabaretier. Hij wist al vrij snel dat hij entertainer wilde worden. Hij was vroeger niet weg te slaan bij de talentenjachten op school en groeide op met de grappen van Hans Teeuwen en Theo Maassen, die later zijn grote inspiratiebron werden op het gebied van cabaret. In 2015 was hij finalist bij het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabil’s vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede grappen en zien in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater. Kort hierna ging hij het theater in met zijn eerste avondvullende programma ‘Tijdmachine’. Zijn volgende show ‘Monopoly’ is vanaf september te zien in de Nederlandse theaters.

Naast het theater kent u hem wellicht ook van tv-series als ONM en De Coassistent en tv-programma’s als Baas Raymann en de Alpaca’s.

 


soort: cabaret
duur: ca. 2 x 20 minuten
doelgroep: 12+
speeltijden: vrij 20:00 - zat 20:00
prijs: €10,-
website: www.posttheater.nl
lokatie: 12 Theatertent op het Basketbalveld