Siegmund & Froyd

Siegmund & Froyd go Mental

Speciaal voor de Sonsbeek Theater Avenue halen Siegmund & Froyd nog één keer alles en iedereen uit de kast.

In dé comeback van het jaar laten de 'heren' ditmaal de tijger en grote illusies thuis en presenteren u een hilarische act met een aanstekelijk enthousiasme.

Siegmund & Froyd laten, steeds voor een klein publiek, hun geweldige 'magie van de geest' zien. Deze komische variatie op mentalisme zal menig gast slapeloze nachten bezorgen.

Deze eenmalige comeback moet u gewoon gezien en meegemaakt hebben. Wat u morgen denkt, weten Siegmund & Froyd nu al!

Hoe zat het ook alweer?

Toen jaren geleden de twee grote Duitse magiërs in Las Vegas noodgedwongen moesten stoppen, kwam het leven van hun respectievelijke achterneefjes in een stroomversnelling. Beautykist en trucs stonden klaar om verscheept te worden, er werd de nodige Publikums-erfahrung opgedaan en huis en haard in Immerschwimmerhafen werd verlaten.

Wat er mis ging is nog altijd in nevelen gehuld. Boze tongen beweren dat heimwee de oorzaak is dat Vegas nooit bereikt is. Anderen houden het op een vervroegd pensioen.

En hoe gaat het nu met ze?

De grote show is vaarwel gezegd, der Tiger heeft een rustige oude dag, maar ze hebben geenszins stilgezeten. Integendeel, Siegmund & Froyd hebben zicht toegelegd op het mentalisme. Het lezen en het beïnvloeden van gedachten, het sturen van ideeën, maar dan overgoten met een heus 'Siegmund & Froyd sausje'.

Oftewel: buikpijn van het lachen en jeuk in je hoofd van 'hoe kan dat nou'. Zeg nou zelf; als je aan een ander moet uitleggen dat je een show van De Ballenfluisteraar gezien hebt, weet je wel hoe laat het is!

Neemt u maar vast een speelkaart of een getal of wat dan ook in gedachten..., Siegmund & Froyd komen er aan! En ze weten het! En als ze het niet weten, dan komen ze er wel achter, op hun geheel eigen wijze en soms via een onnavolgbare omweg...., dat dan weer wel.
 


soort: cabaret overige
duur: ca. 30 minuten
doelgroep: 10+ volw en kinderen
speeltijden: don, vrij, zat tussen 17:00 en 23:30 - zon tussen 17:00 en 20:30
prijs: €5,-
website: www.siegmundfroyd.nl
lokatie: 14