MusiqueAvenue

 Elke dag tijdens SonsbeekTheaterAvenue vanaf 19:00 tot 23:45 uur!

๐ƒ๐š๐ง๐ฌ๐ž๐ง, ๐ฌ๐ฃ๐š๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐œ๐ก๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ฅ๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐‹๐จ๐ซ๐ž๐ง๐ญ๐ณ๐ฆ๐จ๐ง๐ฎ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ.
De meeste mensen uit de regio kennen hem wel: het standbeeld van Arnhemmer en nobelprijswinnaar Hendrik Lorentz die ernstig neerkijkt op het het park en de stad onder zich. Van 25 tot en met 28 augustus valt zijn blik voor één keer op de dansende mensen aan zijn voeten.
Musique Avenue is een uitbreiding op het jaarlijks terugkerende en geliefde Theater Avenue. Het Lorentzveld wordt omgetoverd tot muziekfestivalterrein waar je tussen de bossen de beste dj's uit de regio vindt.
๐ƒ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐๐š๐ : ๐๐จ๐จ๐ฆ๐ฌ๐ก๐š๐ค๐š๐ฅ๐š๐ค (๐ฏ๐š๐ง ๐‘๐ž๐ ๐ ๐š๐ž ๐ญ๐จ๐ญ ๐ƒ๐š๐ง๐œ๐ž๐ก๐š๐ฅ๐ฅ)
๐ŸŽตBoomshakalak Soundsystem
๐ŸŽตWillowman
๐•๐ซ๐ข๐ฃ๐๐š๐ : ๐’๐จ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐ซ๐š๐ข๐ง (๐’๐จ๐ฎ๐ฅ & ๐ƒ๐ข๐ฌ๐œ๐จ)
๐ŸŽตPatricia
๐™๐š๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐ : ๐๐ข๐ž๐ฉ ๐ข๐ง ๐ฃ๐ž ๐จ๐ซ๐ž๐ง (๐‡๐จ๐ฎ๐ฌ๐ž & ๐“๐ž๐œ๐ก๐ง๐จ)
๐ŸŽตColin S
๐ŸŽตEddie Amore
๐ŸŽตJesse Pieplenbosch
๐™๐จ๐ง๐๐š๐ : ๐๐ข๐ž๐ฉ ๐ข๐ง ๐ฃ๐ž ๐จ๐ซ๐ž๐ง (๐‡๐จ๐ฎ๐ฌ๐ž & ๐“๐ž๐œ๐ก๐ง๐จ)
๐ŸŽตBruze D'Angelo
๐ŸŽตDaniel Williamsen
๐ŸŽตJesse Pieplenbosch


soort: muziek
lokatie: 30 bij het Lorentz monument