Koffie

**Ontmoet Hans: Onze Koffie Cateraar op SonsbeekTheaterAvenue!**

 

Welkom op SonsbeekTheaterAvenue, waar we niet alleen geweldige optredens en activiteiten bieden, maar ook de meest charmante koffiepauze-ervaring dankzij onze geliefde koffie cateraar, Hans!

 

Hans is geen gewone koffieverkoper; hij is een ware koffie-artiest die zijn passie voor koffie en vintage auto's combineert. Zijn trouwe metgezel is een schattige, kleurrijke 2CV - de befaamde 'lelijke eend'. Als je de heerlijke geur van vers gezette koffie ruikt, weet je dat je in de buurt bent van Hans' gezellige plekje.

 

**Fairtrade Koffie en Thee: Een Genot voor elke Koffieliefhebber**

 

Voor liefhebbers van koffie biedt Hans een uitgebreid assortiment fairtrade koffiebonen. Van klassieke espresso's tot romige cappuccino's en verrukkelijke latte macchiato's - Hans beheerst de kunst van het koffiezetten als geen ander. En voor de theeliefhebbers heeft hij ook een prachtige selectie van heerlijke theeën om van te genieten.

 

**Verwen jezelf met Heerlijke Zoetigheden**

 

Naast zijn voortreffelijke koffie en thee, heeft Hans ook een verleidelijke verzameling zoetigheden om je smaakpapillen te verwennen. Kies uit warme, luchtige wafels, versgebakken muffins met smakelijke vullingen, traditionele Limburgse vlaaien, of een overheerlijk stuk appelgebak - allemaal gemaakt met liefde en perfectie.

 

Dus, als je ons bezoekt op SonsbeekTheaterAvenue en snakt naar een heerlijke koffie- en theebeleving met wat lekkers erbij, volg dan gewoon de verleidelijke geur van Hans' mobiele koffiebar en laat je betoveren door zijn gastvrijheid.

 

Kom en geniet van een onvergetelijk moment met Hans en zijn geliefde 2CV - een unieke combinatie van koffie, passie en vintage charme die je niet wilt missen!

 

*Geniet van de SonsbeekTheaterAvenue met een vleugje magie - dankzij Hans' koffie en glimlach!* 🚗☕