SonsbeekTheaterAvenue

19 maart 2020
Persbericht

 
Organisatie en bestuur geven subsidiegelden grotendeels terug aan gemeenten
Theateravenues Arnhem en Nijmegen gaan dit jaar niet door

 
 
Het zijn rare,  bange, en onzekere  tijden.
 
Eind juni staat de Theateravenue gepland in het Kronenburgerpark in Nijmegen. Half augustus de Sonsbeek Theateravenue in Arnhem.
 
Beide festivals gaan dit jaar niet door.
 
De belangrijkste reden hiervoor is dat wij van mening zijn dat de subsidiegelden nu beter besteed kunnen worden. Het corona virus gaat een hoop mensen raken. Om in deze tijd subsidiegelden te gebruiken voor festivals die misschien niet eens doorgaan vonden bestuur en organisatie niet kunnen. Colleges van Arnhem en Nijmegen kunnen die subsidiegelden nu beter benutten.
 
Daarnaast zijn wij als organisatie momenteel ook niet bezig met het organiseren van ‘leuke’ festivals, we willen onze expertise inzetten om te helpen waar het nu nodig is. De organisatie bestaat uit een team specialisten die snel en adhoc dingen voor elkaar kunnen krijgen. We willen klaarstaan als dat nodig mocht zijn.
 
We hopen dat we in 2021 een geweldige comeback kunnen maken om onze duizenden bezoekers geweldige festivals te kunnen geven samen met honderden artiesten.
 
Namens het bestuur,
 
Rita Weeda Voorzitter
 
Namens de organisatie,
 
Robin Hagen
Karin Terwisse

 

 

 

SonsbeekTheaterAvenue 2020

Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en chillen: voor groot en klein is het heerlijk om in het mooiste park van Arnhem te zijn.

SonsbeekTheaterAvenue is een hoogtepunt midden in de zomer met het fijnste zomerterras van de stad! Het  jaarlijks terugkerende, vierdaagse festival met theater, dans, muziek en cabaret vindt plaats in het Sonsbeek Park in Arnhem. Vele tienduizenden bezoekers weten de prachtige locatie te vinden. Voor groot en klein zijn er vele tientallen verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen.

In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.

Er zijn leuke foodtrucks waar de heerlijkste gerechten worden bereid, dus ook de innerlijke mens komt niets tekort! Wil je ook inschrijven met je Foodtruck? Stuur dan een mail naar info@theateravenue.nl en wij sturen een inschrijfformulier met informatie.
 

VOLG ONS!

 

               

 


Voor vragen en informatie bel 026-3635084 of stuur een mail naar info@theateravenue.nl

Office Contact:
Pascale Hagen 026 3635084 of
06 14738686
 

Wil je als theatergezelschap meedoen aan de SonsbeekTheaterAvenue?
Stuur dan een mail met informatie
over je voorstelling naar info@theateravenue.nl

Perscontact:
Bureau Theaterprojecten,
Karin Terwisse
Telefoon 06-22601595
info@theaterprojecten.nl
www.theaterprojecten.nl


De editie 2020 komt tot stand met steun van:

SonsbeekTheaterAvenue is lid van: