Praktische info

Over het festival

Paul Wijtvliet, artistiek directeur en adviseur van het eerste uur, organiseerde in 1999 voor de eerste keer de SonsbeekTheaterAvenue. Aanvankelijk was de TheaterAvenue er maar 1 keer, park Sonsbeek vierde in 1999 haar 100-jarig bestaan waar een 'parade-achtig' festival bij moest plaatsvinden. De theatrale kermis van het oosten was van meet af aan zo'n succes, dat de Sonsbeek TheaterAvenue anno nu niet meer weg te denken is uit Arnhem. Het  jaarlijks terugkerende, vierdaags festival met theater, dans, muziek en cabaret vindt plaats in het Sonsbeek Park in Arnhem. Vele tienduizenden bezoekers weten de prachtige locatie te vinden. Voor groot en klein zijn er verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is het goed toeven in het mooiste park van de stad.

De TheaterAvenue is een theatrale kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele korte voorstellingen die op tientallen plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.
 

Openingstijden Sonsbeek Theater Avenue:

  • Donderdag, vrijdag en zaterdag 14.00 tot 24.00 uur
  • Zondag 12.00 tot 24.00 uur

Horeca

U kunt betalen met pin bij de bar en horeca. Het is ook mogelijk om consumptiebonnen te kopen, dit kan met contant geld en met pin. 

Geld Pinnen

Geld pinnen is niet mogelijk op SonsbeekTheaterAvenue. Neem contant geld mee om bij de artiesten kaartjes te kunnen kopen. U kunt ook via tikkie of andere digitale mogelijkheden betalen bij de artiesten.

Kaartverkoop

Het terrein van SonsbeekTheaterAvenue is gratis toegankelijk. Als u een voorstelling wil bezoeken kunt u bij de betreffende locaties een kaartje kopen.

Vragen

voor al uw vragen, mail naar info@theateravenue.nl of bel tijdens kantooruren 026-363 50 84