Praktische info

SonsbeekTheaterAvenue 2024: Geniet van Theater, Dans, Muziek en Cabaret in Sonsbeek Park, Arnhem


Praktische informatie over SonsbeekTheaterAvenue:

SonsbeekTheaterAvenue is een jaarlijks terugkerend vierdaags festival vol theater, dans, muziek en cabaret, gehouden in het prachtige Sonsbeek Park in Arnhem. In 2024 is het het 25e jaar en tevens het laatste jaar! Tienduizenden bezoekers weten jaarlijks deze betoverende locatie te vinden. Het festival biedt een scala aan verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen, en is geschikt voor zowel jong als oud. Kom genieten van muziek, lekker eten, drinken, dansen en loungen in het mooiste park van de stad.

De TheaterAvenue is een theatrale kermis, waarbij het publiek vrij kan rondlopen en kiezen uit diverse korte voorstellingen op tientallen locaties. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je genieten van muziek, cabaret en theater, variërend van grootschalige shows tot intieme optredens. Wandel van de ene voorstelling naar de andere, of ontspan in het gras en geniet van de gezellige sfeer, de mensen en het park. Laat je verrassen door het diverse programma en laat je betoveren door de artiesten die hun voorstellingen vol passie presenteren.

Openingstijden Sonsbeek Theater Avenue:

- Donderdag, vrijdag en zaterdag: 14.00 uur tot 24.00 uur
- Zondag: 12.00 uur tot 21.00 uur

Horeca:

Op SonsbeekTheaterAvenue kun je betalen met munten bij de bar en horecavoorzieningen. Je kunt deze munten zowel met pin als contant geld aanschaffen.

Meegebrachte eten en drinken op onze terrassen niet toegestaan. Ons festival biedt veel gratis aan. Koop daarom uw drankje aan de bar. We zijn grotendeels van de horeca omzet afhankelijk.

Geld pinnen:

Houd er rekening mee dat er geen mogelijkheid is om geld te pinnen op SonsbeekTheaterAvenue. Neem daarom contant geld mee om kaartjes bij de artiesten te kunnen kopen. Daarnaast bieden sommige artiesten ook digitale betaalopties zoals Tikkie aan.

Kaartverkoop:

De toegang tot het SonsbeekTheaterAvenue-terrein is gratis. Als je een specifieke voorstelling wilt bijwonen, kun je een kaartje kopen bij de desbetreffende locatie. Voor enkele voorstellingen is het mogelijk om vooraf online kaartjes te kopen. Dit wordt vermeld bij de betreffende voorstellingen.

Vragen:

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@theateravenue.nl of bel tijdens kantooruren naar 026-363 50 84. We helpen je graag verder.