Praktische info

Over het festival

Paul Wijtvliet, artistiek directeur en adviseur van het eerste uur, organiseerde in 1999 voor de eerste keer de SonsbeekTheaterAvenue. Aanvankelijk was de TheaterAvenue er maar 1 keer, park Sonsbeek vierde in 1999 haar 100-jarig bestaan waar een 'parade-achtig' festival bij moest plaatsvinden. De theatrale kermis van het oosten was van meet af aan zo'n succes, dat de Sonsbeek TheaterAvenue anno nu niet meer weg te denken is uit Arnhem. Het  jaarlijks terugkerende, vierdaags festival met theater, dans, muziek en cabaret vindt plaats in het Sonsbeek Park in Arnhem. Vele tienduizenden bezoekers weten de prachtige locatie te vinden. Voor groot en klein zijn er verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is het goed toeven in het mooiste park van de stad.

De TheaterAvenue is een theatrale kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele korte voorstellingen die op tientallen plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.
 

Openingstijden Sonsbeek Theater Avenue:

  • Donderdag, vrijdag en zaterdag 14.00 tot 24.00 uur
  • Zondag 12.00 tot 21.00 uur

Consumptiebonnen

U betaalt al uw drankjes en maaltijden met consumptiebonnen. Deze kunt u kopen op diverse plaatsen op SonsbeekTheaterAvenue.

Geld Pinnen

Geld pinnen is beperkt mogelijk op SonsbeekTheaterAvenue. Hiervoor worden echter wel €2,00 transactiekosten berekend. Deze kosten hoeft u niet te betalen als u consumptiebonnen koopt. Wilt u geen transactiekosten betalen, neem dan voldoende contant geld mee zodat u uw kaartjes voor de voorstellingen contant kunt afrekenen.

Kaartverkoop

De SonsbeekTheaterAvenue is gratis toegankelijk. Als u een voorstelling wil bezoeken kunt u bij de betreffende locaties een kaartje kopen tegen contante betaling.

Vragen

voor al uw vragen, mail naar info@theateravenue.nl of bel tijdens kantooruren 026-363 50 84