Sonsbeek Theater Avenue - 17 t/m 20 augustus Park Sonsbeek Arnhem

SonsbeekTheaterAvenue 2023

Openingstijden Sonsbeek Theater Avenue:

  • Donderdag, vrijdag en zaterdag 14.00 tot 24.00 uur
  • Zondag 12.00 tot 21.00 uur
Welkom bij SonsbeekTheaterAvenue! Hierbij presenteren we ons geweldige programma voor 2023! Duik in de wondere wereld van betoverende voorstellingen die je versteld zullen doen staan. Eén voorstelling die je absoluut niet mag missen, is het betoverende sprookjescircus Nicole et Martin, rechtstreeks uit het prachtige Zwitserland. Verwacht kippenvel, vertelling, muziek, dans, jongleren, acrobatiek, gelach en wilde verbeelding voor het hele gezin. Zij spelen met drie verschillende voorstellingen.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook de geweldige voorstellingen van Ludique! in de aanbieding. Ze zorgen voor een explosie van theater, muzikaliteit, humor en interactie die je meeslepen in hun energieke en verrassende optredens. Je weet nooit wat je kunt verwachten, behalve dat het bijzonder zal zijn!

De kaartverkoop voor deze voorstellingen is nu in volle gang, dus wees er snel bij voordat de beste plekken weg zijn. Er zijn dit jaar nog meer voorstellingen waarvoor je alvast tickets kunt bestellen zoals Blond en Blauw, Carly E, Daniil Aleksin, Deborah, Femke Vernij, Finister, Introdans VR en Theater Oostpool. Voor de overige voorstellingen geldt dat je kaartjes op het terrein bij de locaties zelf kunt kopen. Kom langs en ontdek de magie van SonsbeekTheaterAvenue, waar de lol nooit ophoudt en de fun voorop staat!

Theateract SOnsbeek theater avenue

 

 

VOLG ONS!

 

  Facebook       Instagram      Twitter

 


Voor vragen en informatie bel 026-3635084 of stuur een mail naar info@theateravenue.nl

Office Contact:
Pascale Hagen 026 3635084 of
06 14738686
 

Wil je als theatergezelschap meedoen aan de SonsbeekTheaterAvenue?
Stuur dan een mail met informatie
over je voorstelling naar info@theateravenue.nl

Perscontact:
Bureau Theaterprojecten,
Karin Terwisse
Telefoon 06-22601595
info@theaterprojecten.nl
www.theaterprojecten.nl

Logo Sonsbeek Theater Avenue


 

De editie 2023 komt tot stand met steun van:

      

SonsbeekTheaterAvenue is lid van: