Toegankelijkheid

De organisatie van de TheaterAvenue streeft ernaar om een inclusieve en toegankelijke omgeving te creëren voor al onze bezoekers. We begrijpen het belang van gelijke toegang tot kunst, cultuur en entertainment voor mensen met diverse behoeften. Daarom doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van het festival, ongeacht hun mogelijkheden.

Hier zijn enkele van de maatregelen die we nemen om de toegankelijkheid op de TheaterAvenue te waarborgen:

Rolstoeltoegankelijkheid:
We hebben speciale voorzieningen getroffen om ervoor te zorgen dat het festivalterrein toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Er zijn aangepaste paden, hellingbanen en rolstoeltoegankelijke toiletten beschikbaar. Ons team staat klaar om te helpen bij eventuele vragen of assistentie die nodig is.
Er zijn invalideparkeerplaatsen bij de entree van het park.

Regiotaxi: Het adres waar de regiotaxi naartoe moet rijden om u te brengen of halen is Tellegenlaan 1.

Voorstellingen:
We streven ernaar om een divers aanbod van voorstellingen te presenteren, waarbij we rekening houden met verschillende toegankelijkheidsbehoeften. Dit kan onder andere inhouden dat we voorstellingen met gebarentolken aanbieden. Houd onze website en programmavoorziening in de gaten voor specifieke informatie over toegankelijkheidsaanpassingen per voorstelling.
Zie bij de diverse programma onderdelen welke aanpassingen zijn gemaakt.

Informatievoorziening:
We zorgen ervoor dat onze website en andere communicatiekanalen toegankelijk zijn voor mensen met verschillende soorten beperkingen. We streven naar duidelijke en begrijpelijke informatie, met alternatieve tekst voor afbeeldingen en ondertiteling voor video\\\\\'s waar mogelijk.
Er is een informatiebalie bij de ingang van het festival.

Assistentiedieren:
Assistentiehonden zijn welkom op het festivalterrein.

Toegankelijke faciliteiten:
We hebben faciliteiten zoals aangepaste toiletten op het festivalterrein. Ons personeel is getraind om hulp en begeleiding te bieden waar nodig.


Feedback en vragen:

Bij de TheaterAvenue geloven we dat kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk moeten zijn. We blijven ons inzetten om een inclusieve en gastvrije omgeving te creëren, waar mensen van alle achtergronden en mogelijkheden kunnen genieten van ons festival.
We staan open voor feedback en vragen met betrekking tot de toegankelijkheid van de TheaterAvenue. Als u specifieke behoeften heeft of suggesties wilt doen, kunt u altijd contact met ons opnemen. We streven ernaar om continu te verbeteren en ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt.