SonsbeekTheaterAvenue

SONSBEEKTHEATERAVENUE 2017:
17 t/m 20 augustus

Het programma is online!

SPIEGELTENT FESTIVAL:
17 t/m 27 augustus
Programma Spiegeltent is online en kaartverkoop is gestart

(met o.a. optredens van Introdans, Sven Ratzke e.a.)

 

Heel veel theater en lekker eten en drinken!

De Theatrale Kermis van het oosten komt weer naar Arnhem en Nijmegen deze zomer! Tientallen grote en kleine voorstellingen, verrassende ervaringen, grappige acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is het goed toeven in het mooiste park van de stad.

De TheaterAvenue is net een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit vele korte voorstellingen die op een dertigtal plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijk en luister je naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als beste aan de man brengen!

Bleekneusjes op Bio Vakantieoord

In 2017 bestaat het Bio Vakantieoord negentig jaar en is het vijftig jaar geleden dat de laatste Bleekneusjes uit het Bio Vakantieoord in Bergen aan Zee vertrokken. Het einde van een tijdperk. 'Bleekneusjes' brengt de bijzondere geschiedenis van de koloniehuizen tot leven. Een geschiedenis van sociale bewogenheid, verheffing van de lagere klassen, ‘rust, reinheid en regelmaat’ en diepe gevoelens van heimwee in een sterk verzuilde samenleving.
‘Bleekneusjes’ startte met een kleine tentoonstelling in de hal van het Zeehuis en de Lighal achter het Koloniegebouw voor Jong Nederland in Bergen aan Zee tijdens de Bergense Kunst10daagse 2016. Voormalige bleekneusjes en verzorgers waren uitgenodigd om hun herinneringen op te halen en te delen. Mede op basis van hun getuigenissen wordt de tekst voor de voorstelling Bleekneusjes geschreven.

Vanaf SonsbeekTheaterAvenue rijdt er een pendelbus heen en weer naar Bio Vakantieoord. Lees hier meer over de pendelbus.

Meer info: www.bleekneusjes.nl


De voorstelling is onlangs tijdens Karavaan in première gegaan en was helemaal uitverkocht. Lees hier de prachtige recencies.
Mis het dus niet en koop alvast kaarten voor deze bijzondere voorstelling!

 


VOLG ONS!

 

               

 


Voor vragen en informatie bel 026-3635084 of stuur een mail naar info@sonsbeektheateravenue.nl

Office Contact:
Pascale Hagen 026 3635084
info@sonsbeektheateravenue.nl

Wil je als theatergezelschap meedoen aan de SonsbeekTheaterAvenue?
Stuur dan een mail met informatie
over je voorstelling naar info@sonsbeektheateravenue.nl

Perscontact:
Bureau Theaterprojecten,
Karin Terwisse
Telefoon 06-22601595
info@theaterprojecten.nl
www.stichtingtheaterprojecten.nl


De editie 2017 komt tot stand met steun van: