Posttheater - Chris Verlaan & Jules Keeris

Dubbel Chris Verlaan & Jules Keeris

Man in de Maak - Chris Verlaan

Jury- én publieksprijs winnaar Cameretten, Chris Verlaan, try-out met zijn muzikale cabaretprogramma ‘Man in de Maak’.

In ‘Man in de Maak’ vertelt Chris wat er niet klopt in onszelf, in de maatschappij en wat hij mist. Hij deelt liefdevolle klappen uit, cynisch en pessimistisch, maar tóch vrolijk makend.  

“Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn…… Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid,” schreef de jury die hem bekroonde met de juryprijs Cameretten.

Daarnaast verschenen er naar aanleiding van zijn optreden bij Cameretten vele lovende recensies: “Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme,” schreef de Volkskrant. Of het Parool: “Sterke liedjes en veel taalgevoel.”

‘Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist,’ is een tekstregel van deze data-analist uit Almere die je niet snel meer vergeet.De Uitverkorenen - Jules Keeris

Cabaretier Jules Keeris uit Eindhoven brengt een absurd en fragmentarisch debuutprogramma, bestaande uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes. De Uitverkorenen is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes. Verwacht geen glasheldere rode draad. De belangrijkste verbinding tussen het grote aantal humoristische brokstukken is dat ze allemaal in hetzelfde concessievrije brein zijn ontstaan.

In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival.


soort: cabaret
duur: 2 x 20 minuten
doelgroep: 14+
speeltijden: don 21:00 u - zat 21:00 u
prijs: €10,-
website: www.posttheater.nl
lokatie: 32 Posttheater-tent