Mark van Vliet

Help! Ik heb een vlieg ingeslikt

Een spannende, grappige en muzikale voorstelling met heel veel dieren en prachtige klassieke muziek van o.a. Saint-Saëns, Rossini en Tchaikovsky.

Mark schrikt wakker! Hij heeft een vlieg ingeslikt! Wat moet hij nu doen? Die vlieg blijft maar rondjes vliegen in zijn buik! Hij kijkt rond in zijn slaapkamer en begint te fantaseren hoe allerlei dieren hem te hulp schieten. Kleine dieren, grote dieren, lichte en zware dieren, langzame en snelle dieren, lieve en gevaarlijke dieren. Als je goed luistert hoor je ze stuk voor stuk in de muziek. Allemaal komen ze helpen om de vlieg uit zijn buik te krijgen! Maar zou het ze lukken?

Klassieke muziek is Mark van Vliet met de paplepel ingegoten. Zijn vader speelde jaren in het Rotterdams Philharmonisch Orkest en op vroege leeftijd mocht hij al mee naar de grote concerten. Daar keek hij zijn ogen uit met al die instrumenten. Zo raakte hij op vroege leeftijd ook zelf verslingerd aan muziek. In deze voorstelling zingt, danst en speelt Mark op bekende melodieën van beroemde componisten.

‘Help! ik heb een vlieg ingeslikt’ is een speelse manier voor kinderen (en volwassenen) om in aanraking te komen met de prachtige klanken en beeldende kracht van klassieke muziek. Michiel Schellekens tekende een superleuk kinderboek bij de voorstelling vol hilarische tekeningen!
 


soort: kinderen
duur: 30 minuten
doelgroep: 4 - 8 jaar
speeltijden: don 17:00 u - vrij en zat 15:15 en 17:00 u
prijs: €5,-
website: markvanvliet.nl
lokatie: 29 tent 't Hijgend Hert