Mirthe Bron, Boy Ooteman en Sjoerd Spruijt

Hapje

Pik een hapje mee op het 10 jarig huwelijks diner van Philip en Carolina.
Hij een succesvolle mediamagnaat en filantroop, zij oude adel en part-time kunst-curator: eigenzinnige levensgenieters met een ontembare goesting in goed eten, mooie wijnen, Franse oesters, Iltalië en oude jazz muziek.

Uw gastheer en – vrouw hebben besloten om niet voor de eeuwigheid te trouwen maar een huwelijkscontract voor 10 jaar te tekenen. U, het publiek, bent als verrassing te gast op de avond dat het stel de knoop doorhakt: “Tekenen we bij? Of gaan we uit elkaar?”

Het stel bespreekt op nietsontziende wijze hun relatie, zijn ze gelukkig of is het tijd voor verandering? Hebben ze zich aan de afgesproken ‘regels’ gehouden? Zijn ze altijd eerlijk tegen elkaar geweest? Tijd voor een prikkelend gesprek.

En dan is er nog Alfred, de butler: een heerlijke jongen die met het stel samenleeft en tot het uiterste gaat om in al hun wensen te voorzien…

“Hapje” is een sensuele tragikomedie over het huwelijk, butlers, sex en andere smakelijkheden.

Tekst en spel: Mirthe Bron (Daddy Freddie, Purper Ladies, Mata Hari), Boy Ooteman (Soldaat van Oranje, Hij gelooft in mij, Fabelhaft) en Sjoerd Spruijt (Was getekend Annie M. G., Soldaat van Oranje, Warhorse)
Tekst en regie adviezen: Daniël Cohen
Artwork: Timothy de Vos
Foto: Frans Muthert 

Trailer Hapje from Mirthe Bron on Vimeo.


soort: muziektheater theater
duur: 45 minuten
doelgroep: vanaf 14
speeltijden: Don 19:15 & 22:00 - Vrij 18:15 & 21:00 - Zat 20:00 & 22:45 - Zon 16:45 & 19:30
prijs: €8,-
website: www.mirthebron.nl/voorstellingten/hapje
lokatie: 29 tent 't Hijgend Hert