Carly E

Toekomstmuziek

Carlijn van Wijk, ook wel cellopop artiest Carly E, zet vol passie en humor een luchtige muzikale voorstelling neer over de niet-klassieke weg die ze bewandeld als cellist en zangeres.

Na een mislukte koppelactie met haar geveinsde ware liefde waar ze een nummer voor heeft geschreven, raakt ze geïnspireerd. Ze besluit om nu echt te gaan voor haar lang gekoesterde droom: de allereerste cello popster van Nederland worden. Voor Carly E is er geen weg meer terug. Maar welke weg moet ze eigenlijk volgen om haar droom te verwezenlijken? En kan dat wel, een popster met een cello? En waar hoort ze dan eigenlijk thuis? Is het belangrijk om ergens bij te horen, in een hokje te passen? Eén ding is zeker, in de klassieke muziekwereld past haar muziek in ieder geval niet, dus zal het bereiken van haar droom wel niet via het klassieke pad gaan.

In de voorstelling Toekomstmuziek vertelt ze op humoristische wijze over het al dan niet ergens thuishoren en luister je naar haar eigen muziek wat ze zelf "cellopop" noemt. Zal ze ooit haar droom verwezenlijken om de eerste cello popster te worden van Nederland of blijft het bij Toekomstmuziek?

 


 


soort: cabaret muziek theater
duur: 30 minuten
doelgroep: 12+
speeltijden: don 17:30, 20:45, 23:00 uur - vrij 16:00, 18:15, 21:30 uur - zat 16:45, 19:45, 22:00 uur - zon 14:45, 17:00, 19:15 uur
prijs: €7,50
website: www.carly-e.com
lokatie: 23 - tent