Emile en Joey Hartkamp

Hits met Hartkamp

Wie kent ze niet? Vader en zoon Hartkamp komen speciaal voor SonsbeekTheaterAvenue een optreden verzorgen. Het wordt gegarandeerd feest met deze ras entertainers! Kom je meezingen?

Emile Hartkamp is een Nederlandse zanger, componist en tekstschrijver, stadionspeaker van Vitesse en producer voor verschillende Nederlandstalige artiesten. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de tekst en muziek van de nummer één hit Heb je even voor mij, gezongen door Frans Bauer.

Joey Hartkamp de zanger uit Arnhem die sinds zijn debuut in september 2013 door vele de titel van ‘Rijzende ster’ krijgt, is in een sneltreinvaart bezig om met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren. In oktober 2017 werd de zanger bekroond met een Buma NL Award als Grootste Talent. Inmiddels is Joey niet meer van het podium weg te denken en treed hij op door heel het land. Ook op tal van grote evenementen heeft hij inmiddels dikwijls bewezen een rasechte artiest te zijn. Zo stond hij onder andere op het podium van het Mega Piraten Festijn, DutchValley, Muziekfeest op het plein en in het Gelredome.

Hieronder kun je naar de ticketshop voor het gehele programma in de Spiegeltent. Dus ook voor het optreden van Emile en Joey Hartkamp!


soort: muziek
duur: 60 minuten
doelgroep: a.l.
speeltijden: vrijdag 20:15 uur
prijs: €7,-
lokatie: 1 - Spiegeltent IDOLIZE