Esther

Promises to Go

Songwriter, zangeres, warm, bohémienne, vol dromen, fluitiste, betrokken, verhalenverteller, zoeker, ontdekker, soulchick, rocklady verliefd op de Wadden en Volkswagenbusjes, moeder, en ongegeneerd zichzelf: dat is Esther Pelgrom

Met muziek als veilige haven en een ondeugend gevoel voor humor kreeg het woord "onderweg" voor haar nieuwe betekenis. Haar eerste single "On My Way" schreef ze dan ook met hart en ziel. Haar eerste album Promises to Go kwam uit in mei 2021. Het werd een verzameling intense, verhalende liedjes, met muzikale inspiratie uit jazz, soul en wereldmuziek en natuurlijk ook een rol voor de fluit!

Ondertussen blijft ze onderweg, want, “Er is altijd iets nieuws te ontdekken.”

Esther heeft een hele nieuwe verrassende show die juist in een hele kleine setting goed tot zijn recht komt. Samen met haar gitarist zingt en fluit ze door de voorstelling heen. Haar eigen(wijze) persoonlijke verhalen als verbindende factor. Er komt een heleboel eigen werk aan bod waarin je vleugjes Afrikaanse, Latin en Mediterraanse invloeden terug kunt horen. Daarnaast mengt ze er nog meer zonnige en avontuurlijke songs in van bijvoorbeeld Simply Red, ZaZ en Beth Hart.
“Liedjes-met-verlangen” kent veel vormen.
 


soort: muziek
duur: 30 minuten
doelgroep: 18+
speeltijden: donderdag t/m zondag
prijs: €7,50
website: www.estherpelgrom.nl
lokatie: 17 - Theaterwagen