Heren met Heimwee

Zoek in de tijd

Hebben we allemaal niet af en toe heimwee? Heimwee naar je jeugd of naar je studententijd bijvoorbeeld, toen de wereld onbezorgd was en het hart nog jong? Of heb je een sluimerend onbestemd verlangen? De Heren met Heimwee sowieso. Zij verlangen terug naar een
tijd waarin alles nog overzichtelijk was en onbezoedeld. Of leek dat alleen maar zo?

Dit duo stapt samen met het publiek uit het verwarrende heden en neemt hen mee in een tijdscapsule op een reis door de tijd. Of ze naar het verleden of naar een nieuwe toekomst gaan is nog ongewis. In ieder geval gaan ze op weg, weg van hier. Met de bovenzeeboot van de verbeelding op pad om de essentie te vinden van wat ons drijft en terug te vinden wat verloren ging. De schoonheid van een oud liedje, het touwtje uit de brievenbus, het lichtje in de lampion, het papiertje dat een bloem werd.

Zangduo Heren met Heimwee (Martin Vernooij en Maarten Boegborn) put uit nostalgisch, onverwacht repertoire: ontroerend, grappig en poëtisch, maar ontdaan van oubolligheid. Met minimalistische theatrale middelen creëren zij een nieuwe kosmos en betoveren het publiek. Zo geven zij (bijna) vergeten teksten en melodieën een nieuwe betekenis, aangevuld met eigen teksten en gedichten. Een muzikaal en beeldend onderzoek naar verlangens die we allen delen: heimwee, fernweh, dagdromen, onmogelijke liefdes en melancholie passeren de revue.

Kaarten bestellen kan via de link onderaan de pagina of dmv deze QR code


soort: cabaret literatuur muziektheater
duur: 25 minuten
doelgroep: a.l.
speeltijden: Vr & Zat: 15, 17, 19 en 21 uur - zon 13:30, 15:30, 17:30, 19:30 uur
prijs: €6,-
website: klik hier voor kaartverkoop
lokatie: 6 - tent