Mariska Petrovic en Richard Wallenburg e.a.

Verschillende Country concerten

Mariska Petrovich en Richard Wallenburg.
We zingen eigen werk (Nederlandstalig) en mooie klassiek country songs! Dit alles onder begeleiding van bas, gitaar, banjo en mandoline.

Rieany Janssen en Chantal Wessels
Redesigning Women van Re Any's is een programma van country-americana songs. Dit vertelt het wel en wee van twee Amerikaanse vrouwen uit de seventies, die klem komen te zitten tussen de conservatieve moraal in de South East en hun vrijheidsdrang.
Rieany Janssen en Chantal Wessels geven de vrouwen hun stem met een vette knipoog naar deze tijd. Begeleid door snaarmeester Jan Hendriks ( Doe Maar!)

 

Rienne va Min
Rienne va Min' neemt je mee naar the roaring twenties. Met wonderschone liedjes uit  het Amerika van zo'n 100 jaar geleden.
Rieany Janssen,  Jan Hendriks (Doe Maar) en Richard Wallenburg (Hippe Gasten) combineren aanstekelijke roaring twenties swing met blues en jazz.

Garden in Gloom
Twee vrouwen en een gemeenschappelijke liefde voor liedjes die schitteren in hun soberheid: zo simpel is de kern van Garden in Gloom. Het duo bestaande uit Imke Loeffen en Mariska Petrovic eert helden en heldinnen uit de country, folk en bluegrass en voegt hier eigen verhalende songs aan toe. Gespeeld met banjo, gitaar en mandoline en met veel gevoel voor harmonie vervlechten hun stemmen en snaarinstrumenten met elkaar in ongecompliceerde, akoestische liedjes over het leven: bitterzoet, maar o zo mooi.

 


soort: muziek muziektheater
doelgroep: 16+
speeltijden: zondag
lokatie: 27 - Caravan (het zusje van het rode busje)