Nicole & Martin

Hans en Grietje

We volgen de avonturen van een jongetje en een meisje. De kinderen zijn door hun egoïstische ouders achtergelaten in het donkere bos. Hongerig en koud ontmoeten de onfortuinlijke broer en zus een zeer gastvrije oude vrouw, die een boze heks blijkt te zijn. Ondanks alle tegenslagen vinden ze samen de kracht om de uitdaging waar ze voor staan te overwinnen. Ze ontdekken allerlei schatten, vullen hun zakken en vinden uiteindelijk hun weg terug naar huis. Dit geliefde verhaal zit boordevol heerlijke verrassingen en details.

(De eerder aangekondigde voorstelling van Zondag om 12:00 uur gaat niet door, heeft u al kaartjes hiervoor dan gelden deze voor de voorstelling van 15:00 uur)

Reizend theatergezelschap Nicole & Martin trekken kriskras door het continent, wonen in houten caravans, zetten hun prachtige Witte Tent op en vertellen magische verhalen van Grimm. In de beroemde Witte Tent komen de wereld van theater en sprookjes tot leven. Bekroonde meesterwerkshows combineren kippenvel, vertelling, muziek, dans, jongleren, acrobatiek, gelach en wilde verbeelding voor het hele gezin.


soort: circus muziektheater kinderen theater
duur: 70 minuten
doelgroep: 5+
speeltijden donderdag: 15:00 uur | Bremer Stadsmuzikanten
speeltijden vrijdag: 15:00 uur | Wassilissa
speeltijden zaterdag: 15:00 uur | Hans en Grietje
speeltijden zondag: 15:00 uur | Hans en Grietje
prijs: €16,50 volwassene | €10,- kind tot 12 jaar
lokatie: 1 - De ronde witte circustent op het Basketbalveld